Jetoane cu litere pentru alfabetar

La cealaltă generație de elevi mi-am creat propriul alfabetar. Nu am povestit despre el până acum, dar am pus recent un story pe Instagram și toată lumea m-a întrebat ce jetoane cu litere pentru alfabetar am folosit. Așa că am decis să le urc pe blog, să le puteți folosi și voi.

Alfabetarul meu este unul clasic: jetoane cu litere într-o cutie. Eu aveam în cap să fac „cutiuțe” din carton pentru fiecare literă în parte, după cum văzusem un model pe Internet. Însă când a auzit soțul meu ce am de gând, mi-a propus să meșterească el ceva. Deci, pentru cutie singurul sfat pe care vi-l pot da e să cereți ajutorul soțului.

Eu am pus șase jetoane pe o pagină A4. Am încercat să folosesc același font, însă pentru I mare am folosit unul diferit, pentru a nu fi confundat cu l mic. Mai sunt câteva mici modificări de acest fel, dar sper eu că nu sunt vizibile.

Eu am printat jetoane pe foi colorate (galbene), le-am laminat și decupat, iar pe spate am pus un magnet adeziv. Găsiți un model de magnet pe care-l recomand aici.

Descarcă jetoane cu litere pentru alfabetar aici:

2 gânduri despre „Jetoane cu litere pentru alfabetar

  1. Super, mulțumesc! Câte folii magnetice ați folosit la alfabetar? N-am idee câte ar trebui să cumpăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *