Pliant pentru prima zi de școală

Pliantul la început de an a devenit un laitmotiv. Eu am fugit de el o vreme, până când l-am testat la un început de an, iar părinții mi-au spus de mai multe ori pe parcursul anului „Știu că e vacanță, că m-am uitat pe hârtie”. Astăzi, vă prezint un pliant pentru prima zi de școală, pe care îl voi folosi la clasa pregătitoare, în anul școlar 2023-2024.

Eu îl fac foarte simplu, cu informații importante:

  • structura anului școlar
  • programul (pentru că învățăm în schimburi)
  • rechizitele necesare
  • ce trebuie să aibă un copil în ghiozdan
  • numele meu și numărul de telefon

De-a lungul timpului, am mai testat și alte informații, cum ar fi orarul (care nu a fost o idee bună că se tot schimbă) sau faptul că e nevoie de adeverință pentru ora de sport (când era nevoie). Momentan nu le mai văd rostul.

Pentru mine pliantul este un instrument care mă ajută foarte mult. De regulă, scriu și numele copiilor pe el, astfel încât să știu cine a fost în prima zi, cu ce părinți am vorbit și așa mai departe (pentru că acesta e contextul școlii în care lucrez). Asta funcționează la mine.

Pliantul este în format PDF (poate fi imprimat direct) și în format editabil (link către Canva). Structura anului școlar este pentru județul Brașov.

Descarcă pliant pentru prima zi de școală:

Format editabil – link CANVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *