Brățări tricolore de 1 decembrie

Anul trecut am făcut cu elevii mei de clasa a IV-a aceste brățări tricolore. Lor le-a plăcut tare mult activitatea, așa că anul acesta vreau să o încerc și cu elevii de clasă pregătitoare. Găsiți la finalul articolului toate materialele pentru a face și voi brățări tricolore de 1 decembrie.

În modelul din imagine, eu am folosit fâșii de hârtie care se folosesc la quilling. Dar anul trecut am tăiat fâșii din hârtie colorată simplă. Rezultatul este aceleași, voi decideți care variantă e mai avantajoasă sau mai rapidă. Important este ca fâșia să aibă dimensiunea unei foi A4. Aceasta este mărimea ideală. Am un video pe Youtube în care puteți vedea pas cu pas cum se realizează.

Dacă doriți să-i puneți pe elevi mai mult la treabă, găsiți la finalul articolului un material pe care doar îl printați și îl oferiți copiilor. Cele patru dungi se colorează față-verso, după cum urmează: roșu, galben, albastru, galben. Apoi se decupează, se pliază și se realizează brățara.

Materialele sunt realizate folosind platforma Canva. Știu că poate părea greu de decupat harta României, dar în realitate nu este așa. Dimensiunea ei este mică și are foarte puține „colțuri”.

Descarcă materiale pentru brățări tricolore de 1 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *