Ecusoane cu albinuțe în format editabil

Anul acesta voi avea clasa pregătitoare, iar eu m-am apucat deja de treabă și am făcut primele materiale pentru viitorii mei elevi. Astăzi, vă ofer aici, o variantă de ecusoane cu albinuțe în format editabil, pe care o puteți folosi gratuit.

Folosesc ecusoanele doar la clasa pregătitoare, pentru că nu reușesc să rețin 30 de nume din prima zi. La generația trecut, am avut doi băieți pe care i-am confundat luni bune, deși nu aveau nimic în comun și nici nume apropiate.

Sunt simple, așa cum îmi plac mie lucrurile, și conțin prenumele copiilor. Sunt lucrate în Canva, iar mai jos găsiți link-ul în format editabil. Eu le voi lamina (după ce voi ști numele copiilor) și le voi prinde pe spate un clips autoadeziv. Astfel, le vom putea prinde cu ușurință de bluză.

Dacă nu aveți le îndemână clipsuri autoadezive, sunt și alte variante. Puteți să laminați ecusoanele, să le perforați în partea de sus și să le prindeți un șnur. Copiii și le pot pune la gât, ca un colier.

Dacă vrei să-ți faci propriile ecusoane, am realizat un tutorial pe Youtube, în care am explicat pas cu pas ce am făcut eu.

Accesează ecusoane cu albinuțe în format editabil:

Format editabil – link Canva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *