Stickere de final de an cu albinuțe

Anul acesta am avut clasa pregătitoare și am fost clasa albinuțelor. Mă tot gândesc de o vreme cum să organizez festivitatea de final și m-am hotărât să fac un tort (tip origami) pentru copii, iar feliile să conțină și stickere de final de an cu albinuțe. Mai multe informații despre cum am realizat tortul găsiți aici.

Am ales să realizez aceste stickere pentru că m-am gândit că pot înlocui clasicele cocarde. Am respectat formatul de hexagon pe care l-am mai folosit de-a lungul anului, inclusiv la început de an, când am creat ecusoane. Ceea ce am schimbat de data aceasta e că albinuța poartă o tocă, semn al absolvirii.

Le-am printat pe hârtie albă A4, le-am laminat, iar pe spate le-am lipit bandă dublu adezivă buretată. Am testat înainte banda, eu am purtat-o cu succes câteva ore, sper să reziste și la ei.

La fel ca mai toate materialele mele, sunt lucrate în Canva. Îți las și șablonul editabil, însă, te rog să lași logo-ul meu pe ele. Aici găsești toate materialele pe care le-am creat de-a lungul anului pentru clasa albinuțelor.

Descarcă stickere de final de an cu albinuțe

Link editabil Canva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *