Planșe cu numere 0-31 pentru clasa pregătitoare

Mi-am dorit niște planșe cu numerele 0-31 simple, îmi știți deja stilul, care să poată fi înțelese de la prima privire. Am muncit mult la ele, m-am tot jucat cu elementele, dar am reușit să definitivez aceste planșe cu numere 0-31 pentru clasa pregătitoare.

În concentrul 0-10, planșele sunt însoțite și de mânuțe. După numărul 10, avem doar buline, în casete de câte 10. Îmi place formatul acesta pentru că sugerează conceptul de „zece”, păstrând totodată partea de elemente concrete, atât de necesară în clasa pregătitoare (și nu numai).

Am lucrat mult la planșele acestea. Când m-am apucat de ele, am zis că le termin într-o săptămână, dar nu a fost așa. Știți că eu testez materialele înainte de a le urca pe blog și e foarte bine că se întâmplă așa. Am refăcut de cel puțin trei ori formatul acestor planșe și cam tot de atâtea ori mânuțele. La un momentan dat, chiar ajunsesem la o variantă de planșe verticale cu bețișoare (cum au americanii). Dar le-am testat, nu s-au potrivit, așa că le-am scos.

Ca aproape toate materialele mele, și planșele acestea sunt lucrate în Canva. Însă nu voi oferi și formatul editabil. Cred că se află într-o formă finală și pot fi folosite ca atare de către cei care rezonează cu formatul.

Și să nu uităm: planșele cu numere se potrivesc de minune cu planșele alfabet, care se află pe blog încă de la începutul anului școlar.

Descarcă planșe cu numere 0-31 pentru clasa pregătitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *